Pianist Olena Yuryeva. Pianotimer i Trondheim. Instruktør i pianoteknikk.

 Tilbyr individuelle pianotimer for pianister som ønsker forbedre sitt nivå både teknisk og musikalsk. Presenterer de beste pianometodikk og tradisjoner som fører til utvikling for pianister og organister. Forbereder for konkurranser, prøvespill. Metodikker som utvikler motorikk, virtuositet og musikalsk konsept både for solister, kammermusikere og akkompagnatører. Jeg har lang erfaring som lærer fra Ukraina (som regnes en av de høyeste nivå for pianister i verden) og Norge. Har elever som viser gode resultater og utvikler seg riktig og i samsvar med europeiske kriterier. Pianoteknikk passer ikke bare for klassikere men for jazzpianister også. Gunstig pris for timene. Velkommen!

Pianist Olena Yuryeva. Pianotimer i Trondheim. Instruktør i Pianoteknikk., telefonnummer: +47 97043174.

Her er litt fra mine elever: 

 "Jeg heter Johanna Jacobsen og er 18 år. For ca 6 år siden begynte jeg på pianotimer hos Olena, når jeg gikk hos henne følte jeg meg utrolig inspirert. Vi spilte sammen hver uke, og jeg hadde en bratt læringskurve. Olena er en utrolig dyktig pianolærer, hun tør å kreve av elevene sine samtidig som hun er opptatt av detaljer og teknikk. Jeg slutta og spille med henne da jeg flyttet vekk, og oppdaget etter å ha hatt 2 andre pianolærere at hun har en veldig unik måte å lære på. Olena har en entusiasme for spillinga som gjør det utrolig gøy og lære av henne, jeg har tenkt med meg selv flere ganger at hun er en av de beste pianolærerne jeg noen gang kommer til å ha fordi hun tør og engasjere seg og satse på elevene sine."

 

"I stared learning playing piano being 29 years old. It's never too late to start, specially when I had such a good teacher as Olena Yurieva. My purpose was to enjoy playing myself and may be to play for my friends. We started with one lesson per week and it was enough for me to gain first skills quickly. Olena is a fantastic tutor, she explains easy, she is a good motivator and she sees what exactly I need to pay attention to. We set a goal at our first lesson and it was to learn "I Giorni" by Ludovico Einaudi. Five months later I printed the notes we started learning the composition. I can say it is an achievement for the person who didn't play piano before and it was possible thanks to a very talented teacher! Iryna Kochetova."

 

"Eg studerer utøvande musikk ved jazzlinja ved konservatoriet i Trondheim. Der har me eit støtteinstrument både første og andre året. Sidan eg har spelt ein del klassisk piano tidlegare, ogsynes det er nyttig både teknisk, klanglig og musikalsk, søkte eg om å få ha det som støtteinstrument. Då fekk eg Olena som lærar, og det er eg veldig nøgd med! Ho passa meg veldig bra som lærar. Ho er krevende, og forventar at ein øver til timane, men på ein hyggeleg måte. Eg fekk mykje betre teknikk og vart mykje betre til å behandle pianoet klangleg etter å ha hatt Olena. Eg spelte alt frå Bach til Ravel og Scriabin. Me kom godt overens og eg lærte mykje det året eg hadde ho. Å spele klassisk piano er særs nyttig for ein jazzpianist. Ingrid Øygard".