Concert for ukrainian people.

Den 13.april i Vår frue kirke, Trondheim ble spilt konsert for ukrainske folket. Konserten var arrangert av Olena Yuryeva hvor deltok gjesteartister og studenter fra Trondheim Konservatoriet og hvor ble presentert litt fra ukrainas kultur. Publikummet har hørt mye vakker klassisk musikk! Den ukrainske pianisten Igor Melanyuk fulførte verker av Mompou og Chopin følsomt og raffinert og publikummet nytet mye hans elegant spill på piano. Den russiske organisten Alex Kurbanov overrasket mange med stykke av Stepovoy " Minne til Shevchenko". Vi kunne høre mye dramatikk i dette verket. I tillegg hørte vi Alex på orgel med eget komponert verk som rørte mange. Studenter fra NTNU/Musikk spilte og sunget vakkert og emosjonelt også, akkompagnert av Igor, Olena og Alex. Det siste verket var "Melodie" av Skorik som var spilt av Maria Kornelia Lund og Olena Yuryeva "gikk direkte til hjerte"etter publikummets ord. Til slutt alle smakte ukrainske tradisjonelle kaker og brød som var bakt av ukrainere i Trondheim. Tusen hjertelig takk til alle som spilte og ikke minst kom å høre på konserten! Inntekter fra konserten skal gå til ødelagt skole og barnehage i Donbass område. Hvert av oss kan bidra og forandre små og store ting til noe godt!